Muzica

In cadrul programului „Alertă de gradul Zero: Pământul pe marginea prăpastiei” inimile ascultatorilor vor fi pregatite pentru primirea Cuvantului cu ajutorul pieselor muzicale interpretate de mai multe coruri: Corul Hope Singers, Corul Amicus, Rapsodia iubirii, Floare de colt, Tg Mures C, Amicus Tg Mures, grupuri vocale: Trio Harmony, Grup feminin – Madalina Salcau, instrumentale: Chinari Brass, Renata Mosneag, Dinu Bulboaca, Luigi Popescu, cvartet coarde, dar si de solisti indragiti, dintre care il amintim pe: Simba Nghirishi.
Va invitam sa aflati mai multe despre interpreti parcurgand aceasta pagina.

Corul The Hope Singers

Corul The Hope Singers, este format dintr-un grup de tineri cărora le place să cânte și doresc să aducă oamenilor speranță in inimi.

Dinu Bulboaca

Canta la nai inca din timpul liceului. Aceasta pasiune pentru muzica este o mostenire de familie, pentru el naiul fiind ca o prelungire a sufletului si un vis devenit realitate.

Cea mai mare satisfactie legata de muzica este atunci cand reuseste sa-i invete si pe altii aceasta arta.

Rapsodia Iubirii Brass

Ideea formarii acestui ansamblu ii apartine dirijorului Sebastian Cazan, el insusi studiind un instrument de suflat la nivel profesional. Majoritatea membrilor provin din corul Rapsodia Iubirii dar si din ansamblurile cu care dirijorul Sebastian Cazan se ocupa. Abordand un repertoriu nou, ei doresc sa-­L laude pe Domnul avand dorinta de­a se omogeniza cat mai curand pentru a putea sustine cat mai multe momente de lauda si inchinare in diverse locasuri de cult si nu numai.

Cor Rapsodia Iubirii

Corul Rapsodia Iubirii a fost infiintat de dirijorul Sebastian Cazan in urma cu 7 ani. Este un reper in spatiul muzical targumuresean dar si in cadrul Bisericii Adventiste. In decursul celor 7 ani in acest cor s­au perindat sute de membri. In toate formatiile vocale din judetul Mures, in aproape toate colturile tarii dar si peste hotare, exista membri sau fosti membri ai corului Rapsodia Iubirii, acesta fiind o rampa de lansare in arta cantatului pentru multi tineri care vin aici sa se formeze.

Simba Ngirishi

Simba Ngirishi a crescut intr-o familie in care inchinarea prin cantec reprezinta un stil de viata, asa ca i se pare firesc sa cante la randul lui. Si pentru ca bucuria de a canta este molipsitoare, a adunat in jurul sau tineri din Chinari si din localitatile invecinate impreuna cu care au fondat grupul vocal The Hope Singers. Muzica lor trezeste in inimile celor care ii asculta nu doar speranta, ci si multa bucurie.

Cor Amicus

Cine suntem noi ? O mana de tineri, implicata in Asociatia Studenteasca „AMICUS Romania”. Suntem una din cele 15 filiale ale acestei organizatii. Prin activitatile noastre, dorim sa stabilim  relatii de prietenie, sa oferim posibilitati in dezvoltarea personala avand la baza principii de viata sanatoasa pentru minte si suflet!

Impreuna desfasuram proiecte sociale, educationale si culturale!

Cor Floare de colt

Corul de copii Floare de Colt a fost infiintat de dirijorul Sebastian Cazan in urma cu 7 ani. Ei provin din mai multe biserici din judetul Mures, unii venind la repetitii chiar si de la peste 60 de km. Obiectivul principal a fost acela de-a pregati acesti copii inca de la o varsta frageda intr-un cadru organizat, intr-un cor unde se invata a canta corect, a avea o emisie si o dictie puse la punct, un loc unde se invata disciplina in ceea ce priveste venirea la repetitii, atentia distributiva (la partitura,dirijor,colegi etc), un cadru unde se educa gustul muzical, toate acestea facand posibila atingerea unui scop nobil, acela de-a canta lui Dumnezeu si de-a sluji oamenilor prin muzica.

Luigi Popescu

Luigi Popescu este originar din Prahova, dar in prezent studiaza pedagogia muzicala in Targu-Mures. A debutat in cadrul programelor Asociatiei studentesti Amicus. Vocea sa calda se armonizeaza foarte placut cu acordurile chitarei, reusind sa transmita emotie si bucurie.

Instrumental

In lumea aceasta plina de desertaciune si goana dupa vant am ales sa-L slujim pe Dumnezeu prin muzica. Muzica frumoasa, curata si inaltatoare, dar care sa trezeasca in sufletul ascultatorului un foc. Dorim sa ne punem la dispozitia Lui Dumnezeu iar El sa fie proslavit prin muzica noastra. ” Gata imi este inima sa cante, Dumnezeule! Voi canta, voi suna din instrumentele mele!…”

Cor Tg Mures C

Corul comunitatii Targu-Mures „C” este format din membri ai Bisericii Adventiste Targu-Mures „C” care au varste foarte diferite (cuprinse intre 15 si 60 de ani), dar sunt motivati de un scop comun: acela de a-I aduce lauda si multumire lui Dumnezeu prin vocile lor. In cartea Psalmilor capitolul 135 cu versetul 3 suntem indemnati sa laudam pe Domnul , astfel : Laudati pe Domnul,caci este bun;cantati Numele Lui;caci este binevoitor”.