Stand de carte gratuit

In cadrul programului „Alertă de gradul Zero: Pământul pe marginea prăpastiei” va oferim doua dintre cele mai actuale carti religioase gratuit.

Puteti intra in posesia cartilor la standul de carte gratuit amplasat in Biserica Adventista de Ziua a Saptea Targu Mures C, str. Aurel Filimon, nr 16 sau completand formularul on-line de mai jos.

Cei care prefera lectura de pe dispozitive mobile pot descarca cele doua carti in format pdf.

Formular comanda

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa

BibliaTragedia Veacurilor

Detalii de livrare

Biblia

Biblia ar trebui sa fie cartea noastra de capatai. Ea reprezinta Cuvantul lui Dumnezeu scris de-alungul mileniilor special pentru fiecare dintre noi. Nu exista o alta carte plina de speranta, sfaturi si mesaje de dragoste din partea lui Dumnezeu care sa poata sa ii aduca unui crestin pacea si bucuria dupa care fiecare dintre noi tanjim.

„Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire”. 2 Timotei 3:16.

Tragedia Veacurilor

Tragedia Veacurilor abordează luptele din trecut pentru a scoate in evidenta faptele si principiile care vor influenta decisiv mersul lumii si evenimentele viitoare.

In paginile sale sunt dezvaluite scenele marii lupte dintre adevar si minciuna, inselaciunile lui Satana si mijloacele prin care i se poate rezista cu succes. Cititorii vor gasi o solutie satisfacatoare pentru marea problema a raului si a suferintei si vor descoperi dreptatea si iubirea lui Dumnezeu.

Viata lui Isus

Daca doriti sa cunoasteti mai bine viata lui Iisus; bataliile sale, profetiile implinite fata de El, cititi acesta capodopera – Viata lui Iisus..

Lumea noastra incotro

Probabil te întrebi la fel ca multe alte persoane
încotro se indreaptă istoria? Evenimentele din jur te pun pe gânduri? Poţi
afla răspunsurile la aceste întrebări în cartea anului 2009: Lumea noastră
încotro? Citeşte cartea aceasta şi vei înţelege mai bine.